Morgen

Ik wil teams en ondernemingsraden vooruit helpen door middel van training, coaching en advies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, talenten en onzekerheden. Die herkennen en een plek geven is mijn belangrijkste toevoeging. Ik kijk daarbij vooral naar veranderprocessen en persoonlijke ontwikkeling.

Ik probeer me constant te ontwikkelen en te verbeteren. Dat doe ik door nieuwe manieren van leren en ontwikkelen toe te passen in mijn trainingen. 

Vandaag

Een deelnemer zei laatst tegen mij: ‘Je zet ons echt aan het denken door de open vragen die je stelt’ een mooi compliment. Dat kenmerkt mij ook als trainer, ik vind dat het uit de mensen zelf moet komen. Dat de kennis en kunde van de groep naar boven moet komen tijdens een training. Teams of ondernemingsraden weten zelf wat het beste bij ze past en bij hun organisatie. Ik geef graag handvaten om dat te doen, maar de invulling bepaalt de groep. Ik vind het erg leuk om drijfveren en krachten van individuen te ontdekken en daarna naar jullie unieke team of OR te kijken. Ik hou me bezig met strategisch communiceren, beïnvloeden, onderhandelen en teamontwikkeling, een team verder helpen en zien groeien tijdens een training is het leukste wat er is.

Ik ben nieuwsgierig in jou als persoon en jullie als groep en ik zet graag creatieve en nieuwe middelen in om doelen in trainingen te behalen. 

Gisteren

Tijdens het lesgeven op de universiteit kwam ik erachter dat ik door observatie en gedrevenheid studenten verder hielp in hun gespreksvaardigheden. Daarna heb ik ontdekt dat ik eigenlijk liever de trainingen die ik organiseerde bij het Nederlands Instituut van Psychologen zelf wilde verzorgen. Ik wilde graag voor die groep staan.

Tijdens mijn master arbeid- en organisatiepsychologie heb ik een trainersopleiding gehad en heb ik geleerd processen in groepen te zien en interventies te doen wanneer nodig. Ik heb die vaardigheden voor een groep ook op individueel vlak ontwikkeld door een coachopleiding te volgen. Mensen prikkelen en uitdagen om ze verder te brengen. Ze met een lach de ruimte uit te laten lopen, daar word ik zelf ook blij van!

Opleidingen
  • Master Arbeid- en Organisatiepsychologie, Universiteit Utrecht
  • Trainersopleiding en interventiepsychologie, Universiteit Utrecht
  • Minor Bestuur-en Organisatiewetenschap, Universiteit Utrecht
  • Opleiding Provocatief Coachen, Vendl Opleiden en Ontwikkelen
Competenties
  1. Strategisch communiceren
  2. Team- en zelfontwikkeling
  3. Beinvloeden en  onderhandelen
  4. Nieuwe digitale media
  5. Coaching