Morgen

Onderwerpen zoals medezeggenschap en arbeidsverhoudingen stevig op de kaart zetten bij ondernemingen, organisaties en de politiek in Nederland, maar ook in internationaal. Mede door de groei van de economie wordt het behouden van een gezonde en plezierige werkomgeving waar genoeg ruimte voor ontwikkeling is op individuele- en groepsbasis steeds belangrijker. Door het aanbieden van verschillende diensten en producten ten behoeve van een verhoging van de  economische en menselijke meerwaarde bij organisaties en bedrijven, positioneer ik SBI Formaat als de organisatie waar 70 ervaren professionals samen hun krachten bundelen om resultaten ten behoeve van de gehele organisatie/onderneming te genereren.

Vandaag

Dagelijks monitoren of de producten en diensten die wij aanbieden in lijn zijn met de behoefte van de klant. Snel inspelen op de veranderde klantvragen en de mogelijkheden die nieuwe manieren van marketing ons bieden effectief en efficiënt inzetten om in communicatie en interactie met onze klanten te blijven.

Gisteren

De kennis op het gebied van Marketing en Sales up-to-date houden, toepassen, testen en zelf gebruiken. Op deze manier ben ik bezig geweest online marketing en offline marketing te integreren in een concrete hands-on aanpak waarbij resultaatgerichtheid het speerpunt is.